Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecer contenidos de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies. Más información
Per què alguns pebrots piquen i altres no

Per què alguns pebrots piquen i altres no

Editorial: Ara Llibres

Sello: Ara Llibres

Colección:  

DRM: Si

Formato: EPUB

Programa de fidelidad Al comprar este eBook obtendrá 9 puntos, que equivalen a 0,45 € para futuras compras en grammata.es


Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia daquesta inquieta restauradora. Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en lús dels experiments com a eina destimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.

Sin comentarios

Solo usuarios registrados pueden escribir un nuevo comentario

Cargando

Per què alguns pebrots piquen i altres no

Editorial
Ara Llibres
Materias
Matemáticas Y Ciencia | Ciencia: Cuestiones Generales | Divulgación Científica
Idioma
Catalán
F. Publicación
ISBN
9788415642282
DRM
Si
Páginas
Formato
EPUB
Colección
Tamaño
3.52 Mbytes
Sello
Ara Llibres
Cargando

Carrito

No hay productos

Envío 0,00 €
Total 0,00 €

Finalizar

Novedades en tu e-mail
Compra rápido y seguro

Papyre en Facebook